Online cursus: ‘Pesach, het feest van de verlossing’

Wij willen u van harte uitnodigen om deel te nemen aan de online cursus ‘Pesach, het feest van de verlossing’. De cursus zal op twee avonden worden gehouden ter voorbereiding op de Pesachviering op 8 april 2023 in het Moluks Kerkelijk Centrum in Houten. 

Lezing door Jack van der Tang met als thema: Alyah

Jack van der Tang, oprichter van St. Pillar of Fire en voorganger van de gemeente Shamar in Den Haag, komt spreken over Alyah: de terugkeer van Joden uit de hele wereld. Verder zal hij informatie geven over St. Ezra Nederland, die als doel heeft Joodse mensen te helpen emigreren naar hun thuisland Israël.

Shmuel-Katz

Lezing: ‘Ruth en 2000 jaar diaspora’

Op 20 oktober komt Rabbijn Shmuel Katz spreken over het thema: Ruth en 2000 jaar Diaspora. ‘Ruth was een niet joodse vrouw die deel werd van het joodse volk.’

Uitnodiging webinar: ‘De sabbatsrust van de Heer’

Wij willen u van harte uitnodigen om deel te nemen aan de webinar ‘De sabbatsrust van de Heer’. Het webinar zal gedurende zes avonden gehouden worden.

Webinar: Chanoeka – door Karen en Yair Strijker rechtstreeks uit Israël

Het Chanukahfeest herinnert ons o.a. aan de bevrijding van Jeruzalem in de 2e eeuw voor Christus.

Webinar | ‘Waarom de Sabbatsrust’

Het onderhouden van de sabbatsrust is een veel besproken thema binnen de gemeente van Jezus Christus. Tijdens deze webinar zal Patrick Waelauruw trachten om, vanuit Bijbels perspectief, antwoord te geven op deze vragen.

De Terugkeer – 10 dagen van bidden en vasten | 18-28 september 2020

Wij willen u wijzen op de mogelijkheid om deel te nemen aan de wereldwijde actie ‘De Terugkeer – 10 dagen van bidden en vasten van 18 – 28 september’: een tijd van verootmoediging en bekering (meer informatie zie website).

Pesachviering | 8 april 2020

Wij gaan weer Pesach vieren en nodigen u hierbij van harte uit om mee te doen. Ieder jaar is het weer verrassend en bijzonder om te zien hoe God werkt door deze viering heen en mensen aanraakt.

Maluku for Israel

Nieuwe Israëlreis online!

Maluku for Israel heeft i.s.m. Idoed Reizen een mooi programma voor u samengesteld voor 2020. Heeft u altijd al het verlangen gehad om naar het Land van de Bijbel te gaan – of wilt u weer gaan – dan nodigen we u van harte uit.

Maluku for Israel

Pintu Pengharapan – 6 juli 2019 – Hooghalen

Het is tijd voor een nieuwe bladzijde in de eeuwenoude verbondenheid tussen Nederlanders en Molukkers. We nodigen u daarom uit voor een speciale dag op een unieke locatie met muziek, dans, kunst en toespraken waarin we vieren dat er een Pintu Pengharapan is: een Deur van Hoop!