Zaterdag 13 januari 2018: lezing met Marthen Su te Houten

Op zaterdag 13 januari 2018 hoopt opnieuw voorganger Marthen A. Su uit Papoea bij ons te spreken. Marthen is evangelist, voorganger en directeur van de Zion Kids Movement in Papoea, Indonesië.

Marthen A. Su is voorganger en directeur van de ‘Sion Kids School’, en komt samen met zendelinge Ine Knoop naar Nederland. Hun doel is ‘de volken – Nederland en Europa – op te wekken (te doen ontbranden) voor de vrede van de wereld.’ Cruciaal voor de vrede is het gebed voor Israël en Jeruzalem.

“Marthen staat als predikant met twee benen in de realiteit van een islamitische omgeving. Hij belijdt dat de wereld wacht op de vrede van de Vredevorst Jezus, de Messias en Koning van Israël, Die op Zijn troon zit om alle nog openstaande beloften van God te vervullen. Wat dat betreft leven wij in een tijd met machtige perspectieven.”

Er is in Papoea, Indonesië (West-Papoea, niet te verwarren met Papoea Nieuw Guinea) momenteel een bijzondere opwekking gaande. Gelovigen daar hebben zich van harte verbonden met Gods volk, en in het ene dorp na het andere staan mensen op voor ‘Yeshua, de komende Koning van Israël’. Zij zien Israël als hét teken der tijden, en roepen op tot gebed voor Israël, vóór al het andere, als sleutel voor opwekking en de terugkeer van de Messias.

Plaats: Moluks Kerkelijke Centrum, Oud Wulfseweg 1 3992 LT te Houten
Aanvang: 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur)

Van harte welkom!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *